Tweedehands auto’s van Bynco

Wie is Bynco ?

Wij zijn een webwinkel waar u online een tweedehands auto kunt kopen. De naam Bynco staat voor: Buy Your Next Car Online en is onderdeel van AutoBinck Group. AutoBinck bestaat als familiebedrijf al meer dan 100 jaar.  Ondertussen zijn er al 50 bedrijven in 8 landen met meer dan 2500 medewerkers.

Wat doen Bynco?

Wij verkopen tweedehands auto’s online. Wij verkopen alleen door ons zelf geselecteerde auto’s, uit eigen voorraad. Wij willen het liefst dat u die auto koopt, die het beste bij u past.

Hoe doet Bynco dat?

Wij werken niet met dealers of verkopers. Hierdoor kunnen wij tweedehands auto’s leveren voor een zeer voordelige prijs. Wij werken samen met een aantal partners waardoor u de allerbeste service ontvangt. Deze partners zijn:

DEKRA; een onafhankelijk bedrijf dat de keuringen van onze auto’s uitvoert en zorgt voor het keuringsrapport.|
GoCredible: Een online betaaldienst die de derden gelden rekening beheerd. GoCredible parkeert het aankoopbedrag van een op bynco.com gekochte auto tot uw goedkeuring bij aflevering.
Autotrust: levert garantiediensten aan bedrijven en particulieren. Autotrust en Bynco zorgen samen voor 180 dagen garantie op alle mechanische en elektronische onderdelen van uw op bynco.com gekochte jong gebruikte auto.
Kwikfit is met meer dan 180 vestigingen een van de grootste onderhoudsbedrijven in Nederland. KwikFit voert, bij een probleem aan uw auto in de garantie periode, de reparatie uit in opdracht van Bynco.
A2SP: verzorgt alle voertuig informatie voor Bynco. Het is een officiële, door de overheid gelicenseerde, RDW-provider van voertuiginformatie en kentekendiensten.

Waarom kopen bij Bynco?

*U kunt vanaf uw bank, zonder tussenkomst van een dealer of verkoper, uitzoeken welke auto voor u het beste is.
*Wij hanteren een vaste prijs, die gunstig is omdat we niet werken met verkopers op dealers.
*De auto is gekeurd door een onafhankelijk bedrijf; DEKRA.
*U betaald de auto online op een derden geld rekening.
*De auto wordt daarna bij u thuis bezorgt op een door u opgegeven dag en tijdstip binnen 2 tot veertien dagen.
*U heeft 14 dagen “proeftijd” dat wil zeggen dat wij de auto weer ophalen als deze onverhoopt tocht niet goed bevalt.
*Wij geven 180 dagen garantie vanaf het moment dat u heeft getekend voor akkoord bij u thuis en het geld op onze rekening wordt gestort.