PK Olie, meer dan alleen reclame nodig

Uiteraard is er meer nodig dan autoreclame om een auto te laten rijden. De auto moet goed functioneren en de banden moeten goed zijn. Daarnaast heb je ook voldoende brandstof nodig en is motorolie nodig om de motor goed te laten draaien. Eén van de bedrijven die hier goed in is, is PK Olie uit Krimpen aan den IJssel. Zij kunnen niet alleen helpen bij auto’s, maar ook andere logistieke bedrijven kunnen terecht bij PK Olie. We gaan een aantal producten van dit bedrijf er uit pikken!

Motorolie Rotterdam

Motorolie is nodig om de motor soepel te laten lopen. Vaak is het controleren van het oliepeil eens in de zoveel tijd voldoende. Als dat niet het geval is dan moet je de auto laten testen bij je autobedrijf. Motorolie is overigens iets anders dan smeerolie. Smeerolie is het goedje dat vaak door vrachtwagens gebruikt wordt om de trailer aan te verbinden en het draaien mogelijk te maken. Voor beide producten kunt u overigens terecht bij PK Olie uit Krimpen aan den IJssel.

Brandstof Krimpen aan den IJssel

Ook wanneer u op zoek bent naar een goede brandstof leverancier in Rotterdam en omgeving dan kunt u bij PK Olie in Krimpen aan den IJssel terecht om goede en betrouwbare brandstof te krijgen. Dit geldt ook voor de AdBlue. Dit is een vloeistof die je toe kunt voegen aan de brandstof en daarmee betere prestaties kunt genereren uit de brandstof. Goed om een keer te proberen en via PK Olie is het heel aantrekkelijk geprijsd.