Occasion kopen, wat komt er allemaal bij kijken?

Als je op zoekt bent naar een tweedehands auto, krijg je al snel keuzestress. Het aanbod in merk en modellen is niet meer te overzien. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf een lijstje met wensen die voor jou belangrijk zijn, bij een Occasion kopen. Je zult merken dat er veel type auto’s afvallen en je een veel beter beeld krijgt, welke occasions het beste bij jou passen.

Het keuringsrapport zegt alles over de conditie van de auto

Het aanbod occasions in de autowereld is enorm. Dealers, autobedrijven, particulieren, ze zitten overal. Dat maakt de keuze moeilijk. Natuurlijk is een goed gevoel belangrijk. Maar zoek zeker uit, wat de betrouwbaarheid is van het bedrijf. Let bij een Occasion kopen, altijd op het keuringsrapport wat bij de auto zit. Hier kun je de algemene conditie van de auto mee peilen. Mochten er gebreken zijn, dan komt dit direct naar voren uit het keuringsrapport. Check ook de kilometerstand. Dit zegt iets over de afstand die de occasion heeft afgelegd. Mocht er geen onderhoudsboekje aanwezig zijn, dan kun je dit eenvoudig controleren bij het RDW.

Heb je een auto uitgezocht, laat dan een aankoopkeuring uitvoeren. Dit kun je laten doen door DEKRA. Een bedrijf die onderzoek doet naar de toestand van tweedehands auto’s. Er wordt een onafhankelijke keuring uitgevoerd, die een eerlijk advies geeft over de conditie van je auto.

Met welke prijs ga je akkoord?

Over de prijs van een auto onderhandelen, is niet voor iedereen weggelegd. De meeste mensen vinden het niet fijn om hier mee bezig te zijn. Natuurlijk wil je de meest aantrekkelijke prijs betalen, en wil je waar voor je geld. Maar is de auto dit bedrag wel waard? Als je via Bynco een Occasion gaat kopen, ben je van heel dit probleem af. Wij bieden namelijk tweedehands auto’s aan voor een zeer scherpe prijs, in een perfecte staat!