Leer bruine Awax Amsterdam jethelm

Bij modeartikelen zien we regelmatig dat kledingstukken die in een bepaalde periode erg populair waren na tientallen jaren opnieuw weer helemaal hip raken. Hetzelfde zien we terug in de helmen industrie. Met de toenemende populariteit van Italiaanse (retro) modellen scooters, zoals de Vespa’s veranderen helmen ook mee. Passend bij dit type scooter zijn de klassieke retro helmen, die qua looks doen denken aan de tijd waarin de eerste helmen werden geproduceerd in Italië. De Awax Amsterdam is hier een schitterend voordeel van. Een mooiere retro helm zul je niet snel vinden.

Uitgelicht: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/

Prachtige retro helm met stijlvolle vormgeving

De Awax Amsterdam jethelm is een prachtig exemplaar en ultiem voorbeeld van een retro helm. De helm heeft een klassieke jethelm vorm, die niet alleen een retro uitstraling heeft, maar ook een erg vriendelijk formaat heeft, waardoor de helm vaak makkelijk in de buddyseat past. De bruine leer variant van de Awax Amsterdam is volledig bedekt met een leerlaag over de gehele schelp van de helm, waardoor de helm een unieke klassieke vintage uitstraling heeft. De helm heeft een zwarte leren rand over de gehele contour die subtiel overloopt in een dikke zwarte streep die van boven het vizier doorloopt tot aan de achterkant van de helm. De combinatie van zwart en bruin leer komt de uitstraling van deze unieke helm absoluut ten goede. De binnenvoering is gemaakt in een bijpassende bruine kleur.

Verkooppunt: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/jet/

Degelijk betrouwbaar en beschermend

Naast de fantastische looks van deze klassieke jethelm doet ook de bescherming en het comfort van deze Awax helm niet onder voor haar concurrenten. De helm heeft een ECE-certificaat, wat betekend dat de helm diverse toetsen heeft doorstaan en voldoet aan de meest recente veiligheidsnormen. De Awax Amsterdam heeft een zachte, suède achtige binnenvoering die erg prettig aanvoelt en bijdraagt aan een zeer fijne pasvorm. De oorpads zijn uitneembaar en kunnen makkelijk schoongehouden worden, waardoor je langer plezier van de helm zult hebben en nare luchtjes buiten houdt. De in lengte verstelbare veiligheidssluiting is met een hand te bedienen en zorgt ervoor dat de helm te allen tijde stabiel op het hoofd blijft zitten. Kortom, de Awax Amsterdam is niet alleen een prachtige helm om te zien, maar ook een zeer comfortabele en veilige helm!