Inkoop van bedrijfsauto’s

Binnen het verkopen van oude personenauto’s of bedrijfswagens ligt een wezenlijk verschil; oude personenauto’s worden vaak net even wat gemakkelijker verhandeld. De verkoop van particulier naar particulier is eenvoudig zelf te bewerkstelligen op Marktplaats en overige autosites. Bedrijfswagen verkoop is een andere tak van sport, de markt hiervoor is vele malen kleiner. Als bedrijf kun je om diverse redenen besluiten de bedrijfsauto(s) te verkopen: er is schade opgetreden, de wagens zijn oud, of het bedrijf wordt beëindigd.

Wil je als bedrijf een serieus bod op de bedrijfsauto’s, richt je dan tot bedrijfsauto inkoopbedrijven. 

Bedrijfswagen inkoop

Het bedrijfsauto inkoopbedrijf kent de waarde van uw bedrijfsauto als geen ander. Maar niet alleen dat maakt hem tot expert; kennis en know how is één ding – het inkoopbedrijf kent de markt van vraag- en aanbod. Uw bedrijfsauto wordt vaak opnieuw verhandeld aan de juiste opkoper. Hiermee fungeert het bedrijfsauto inkoopbedrijf als een tussenhandelaar die als ‘match-maker’ optreedt door heel Nederland. Ter voorbeeld: Bestelbus A. wordt te koop aangeboden in Assen, Drenthe, en bedrijf B. in Middelharnis Zuid-Holland heeft een zoekopdracht neergelegd voor een dergelijke bestelbus. Het bedrijfsauto inkoopbedrijf kan door interne contacten door heel Nederland de match maken en biedt zowel partij A als partij B een eerlijke prijs voor de bestelbus.

Hiermee wordt uw bedrijfsauto verkopen een stuk gemakkelijker in de praktijk en is er altijd wel een koppeling te maken tussen 2 partijen. Zelfs APK afgekeurde bedrijfsauto’s komen in aanmerking voor een dergelijke verkoop. Iedere verkopende klant ontvangt direct een vrijwaringsbewijs.