Een eigen auto website starten, wat zijn de mogelijkheden?

Een eigen auto website starten, wat zijn de mogelijkheden?

Veel beginnen een groep of pagina op Facebook en zetten zich in ziel en zaligheid. Daar is helemaal niks mis mee, maar wat heb je eigenlijk gecreëerd? Juist weer een facebookpagina, waarop facebook lekker aan kan verdienen. Maar zou het niet veel leuker zijn als je een eigen website zou kunnen starten en vanaf het begin er inkomen mee zou kunnen genereren? Waarom zou je alleen Facebook laten verdienen aan jouw passie voor auto’s?

De tweede oplossing voor een automotive website is er zelf eentje te beginnen, bijvoorbeeld met WordPress. WP is eenvoudig te gebruiken, zeggen ze. Maar is het echt makkelijk? Als je olie onder je vingers hebt van het sleutelen aan je wagen, dan wil dat nog niet zeggen dat je ook kan sleutelen aan je eigen website. Daarbij komt dat het niet gratis is, want je moet hosten en altijd zorgen dat je de laatste updates in beveiliging hebt. Nee, dan is WP misschien toch niet het beste idee voor een website over auto’s.

Maar wat zijn de opties dan? Er is een nieuwe speler op de markt, deze is gespecialiseerd in het creëren van websites voor automotive communities, clubs en marktplaatsen. GazZup, is een CMS web builder voor auto websites, waarmee je een website in een paar minuten bouwt. En het mooie is alles is inbegrepen, de hosting, de techniek, alle opties en vanaf de start kan je meedelen in de opbrengsten van jouw website.

Het maakt niet uit wat voor website je wil starten. Of het nu een auto forum is, of een marktplaats voor Honda’s, een link directory of een sociaal netwerk voor petrolheads. Als het over onze heilige koe gaat, dan kan het gemaakt worden op GazZup.

Hoe goed is deze software? Een website als TuneZup is er opgebouwd, en zij trekken per maand hinderduizenden bezoekers. Als zij dat kunnen, dan is het zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen. Al is het maar omdat het gebruik van GazZup niet alleen geheel is afgestemd op jou passie, maar het is tevens 100% Gratis software.