Autoreclame voor limousines

Limousines moeten natuurlijk niet kakelbont met reclame rondrijden; de kracht van de limo is nu eenmaal het chique voorkomen in strak zwart of wit lak. Geen bruidspaar wat op de plek van bestemming wil arriveren in een reclamezuil limo.

De reclame limo inzetten

De meeste Limousine bedrijven bezitten echter al snel één limousine die juist wel de aandacht mag trekken met reclame.Deze limousine maakt reclame voor het bedrijf en zal vanuit dat perspectief alleen als bedrijfsauto worden ingezet, voor eigen doeleinden. Ook voor Limousine bedrijven is het uiteraard van levensbelang zich te profileren naar de klant toe en zich veelvuldig op de openbare weg te begeven. Het limousine verhuurbedrijf kan allerlei informatie willen delen met de beoogde klant.

  • Zo is het handig dat zakelijke klanten hun weg weten te vinden naar het bedrijf. Geef kort aan wat uw limousine verhuurbedrijf kan betekenen voor de zakelijke klant.
  • Deel kort specifieke informatie. Waar ligt uw kracht? Biedt u specifieke limousine’s, bijvoorbeeld 14 persoons limo’s?
  • Vermeld altijd de URL van uw website en telefoonnummer. Deze dienen het duidelijkste in het oog te vallen en vormen verreweg het belangrijkste aspect van uw autoreclame.
  • Zorg voor een statig beeld van de autoreclame. De klant associeert Limousines immers met een luxe beleving.
  • Zorg altijd voor duidelijk contrasterende kleuren, zodat van grote afstand uw reclameboodschap leesbaar is.