Autoreclame voor autosloperijen

Wij kunnen iedere vorm van autoreclame bieden. Zowel voor vrachtwagens, personenauto’s, bussen als aanhangwagens. Bepaalde beroepsgroepen komen veelvuldig op de weg, zoals uiteraard de transport sector, maar ook sectoren als autosloperijen; zij zijn immers doorlopend kriskras door heel Nederland onderweg om oude auto’s op te halen en naar de sloperij te vervoeren.

Autoreclame voor autosloperijen

Een professioneel autodemontage bedrijf, of sloopautovervoerder kan niet zonder effectieve autoreclame. Het is immers een zeer gemiste kans indien het grote publiek, wat dagelijks de oplader van het sloopbedrijf voorbij ziet rijden, niet de kans krijgt duidelijk te zien om welk bedrijf het gaat. Veel consumenten lezen tijdens het filerijden toch nog even de bedrijfsnaam. Zorg dat uw autosloopbedrijf hierbij duidelijk in beeld komt. Het handigste is dat men direct ziet naar welke website zij kunnen gaan om ook van uw diensten gebruik te kunnen maken.

De beste methode voor klantenwerving

  • Duidelijke, contrasterende tekst op uw bedrijfsauto
  • Een mooie slagzin ontwikkelen (uw bedrijfsfilosofie), en vervolgens uw logo in beeld
  • Benoem kort welke meerwaarde uw autosloperij biedt.
  • Hieronder een grote en duidelijke verwijzing naar uw website en telefoonnummer
  • De klant kan tijdens het filemoment direct even uw website bezoeken of telefoonnummer opslaan
  • Werkt u regionaal? Vermeld dit dan ook binnen de bedrijfsreclame, zo ontvangt de klant een optimale duidelijkheid en treed er zo min mogelijk irritatie op bij uw klant.

Wij kunnen u voordelig voorzien van autoreclame voor uw autosloperij. Daarnaast adviseren wij u graag verder. Neem vrijblijvend contact op met ons team.